W Spindlerowym było tak:

lokiec3 napisał(a):W Spindlerowym było tak:
...
...i tak sobie z małym pociskacie krakowiaczka

a z czasem będzie wyprzedał tatę i dopiero wtedy będzie radocha 

...podglądanie starszych (nie tylko taty) na stoku robi też swoje.Ja widzę to u Karoliny(7 lat) że patrzy na brata i na mnie,ale też zerka na innych na stoku i pyta się nas np. w gondoli...a dlaczego ten Pan wbija te kijki jak skręca
...no i trzeba tłumaczyć,że w ten sposób wytycza sobie rytm jazdy i bla...bla...bla....
to dowodzi temu że system naśladownictwa działa
...mam tylko nadzieję że poczeka

, praktyka, praktyka i jeszcze raz praktyka , nic nie zastapi przejechanych kilometrów pod okiem taty, a za kilka lat zrobi Ci da-da i sam się będziesz musiał ostro napocić by go dogonić na stoku...i jak miło będzie wtedy wrócić do takich filmów z przed lat
, ale tu może jest jego bardziej odpowiednie miejsce

mitek napisał(a):Cześć
Bardzo ładna jazda. To, że zwolniłeś pozwala zobaczyc mechnike jazdy na jednej narcie. Czy możesz dac mi linka do tego filmu bo na SF jest temat o jeździe na jednej narcie i tu mamy filmik po prostu modelowy.
Warto zwrócic uwagę na znakomite regulowanie równowagi narta podniesiona co powoduje uporządkowanie sylwetki i brak zaangazowania w to rąk. Przy to jazda wygląda na bardzo pewną i uporzadkowaną.
Brawo!!!
Pozdro

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość